FRESH2U

FRESH2U Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 641 beoordelingen
2 jun 2021 om 22:01 It was the first time we ordered from here and we did it because of the good reviews. The food took almost two hours to be delivered.. Loumpia were totally cold and tasteless. Meat bowl was terrible. In short, it’s just too expensive for what you get!
29 mei 2021 om 21:31 Heerlijk eten. Goede kwaliteit. Bezorging perfect en keurig op tijd. Vriendelijke dame.
25 mei 2021 om 18:10 Eten is super lekker en vers en doen liever meer in de pokebowl dan te weinig. en daarnaast goede klantenservice als er iets niet klopt of je wil inplaats van een product iets anders. Zijn ze heel erg meedenkt. Ik raad fresh to you heel erg aan.
21 mei 2021 om 20:06 Eten was heerlijk en zeker waar voor je geld qua smaak en hoeveelheid. We gaan zeker vaker bestellen.
20 mei 2021 om 19:22 Uiteraard weer heerlijk gegeten!! Altijd vriendelijk personeel en snelle bezorging ✨
19 mei 2021 om 13:47 Lekker!
15 mei 2021 om 23:14 Was weer super lekker....zoals altijd!
11 mei 2021 om 15:54 Lekkere pokebowl. Helaas wel prijzig! Bestellen kan pas va 20€ En dan ook nog bezorgkosten..
11 mei 2021 om 8:57 Altijd lekker!! We zitten elke keer weer te genieten van de verse producten. Zeker een aanrader!
8 mei 2021 om 23:04 Lekker vers. Keurig op tijd bezorgd