THE SANDWICH COMPANY - DELIVERY

THE SANDWICH COMPANY - DELIVERY Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Sandwich Company - Delivery. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 13:48 Broodjes waren goed belegd, maar volgende keer is het wel handig als de afbak broodjes daadwerkelijk afgebakken worden.
29 jul 2022 om 18:30 Lekker broodje, gevuld met kaas en sla, pijnboom pitjes heerlijk, broodje met grilworst was minder, wel pittig van smaak, je proeft bijna de rest niet meer
24 jul 2022 om 20:55 De lunch kwam sneller dan verwacht. Het was ons weer zeer goed bevallen!
24 jul 2022 om 15:33 Brood was niet vers kip was droog en sla was ook niet vers
3 jun 2022 om 18:51 Porties zijn super klein geworden en prijs hetzelfde. Jammer! Prijs/hoeveelheid is nu niet meer in balans. Op zoek naar andere pokebowls dus!
25 mei 2022 om 21:21 Levertijd zoals afgesproken maar helaas een pokébowl ontvangen met andere toppings dan ik had besteld die ik ook niet lekker vond / allergisch voor was. Dit was ook niet gecommuniceerd. Geprobeerd te bellen maar ze waren al dicht. Heel jammer.
4 mei 2022 om 20:53 Bezorging duurde ipv de genoemde 20-45 minuten, meer dan 90 minuten..
28 mrt 2022 om 9:15 Ik ben meredermaals wakker geworden in de nacht en het het eten wat ik hier heb besteld weer uitgekotst.. Helaas valt er over de versheid van de producten dus toch wel wat te stellen.
27 mrt 2022 om 21:41 Het was harstikke lekker en vers etc. Wel jammer dat de rijst blijkbaar op was toen de laatste pokebowl werd gevuld, daar zat echt de helft minde4 rijst in dan de andere 2.
10 mrt 2022 om 8:57 Al een tijdje een vaste klant,maar na gisteren niet meer....pokebowl was slecht!!!om te huilen...heel jammer
28 feb 2022 om 22:05 Heerlijke pokebowl, lekkere ebifry, fijne service en vriendelijke bezorger, toppie!
25 feb 2022 om 19:22 Wel een lekkere pokebowl alleen heel erg weinig voor wat je ervoor betaald. Service was goed en snel alleen jammer dat het zo’n karige pokebowl was